TRABZON / AKCAABAT - Akçaabat Bilim ve Sanat Merkezi

Uluslararasında da Birinciyiz

Orjinal Adıyla “ The Small Montmartre Of Bitola ” uluslararası düzenlenen ve dünyanın en prestijli resim yarışmalarından biridir. 56 yıllık “Saints Cyril and Methodius” Çocuk Sanat Atölyesi tarafından düzenlenen yarışmanın “Small Montmartre Of Bitola 2024” adı ile 43.sü gerçekleşti.

Yarışma 80’den fazla farklı ülkeden 45.000 genç sanatçının, 50.000’in üzerinde eserler katılımı ile gerçekleşti. 2024 Paris Olimpiyatları iş birliği ile yarışmaya katılan eserlerin yarısının konusu “Paris 2024 Olimpiyat Oyunları” olurken geri kalan eserler serbest tema ile yarışmıştır.

AKÇAABAT BİLİM VE SANAT MERKEZİ Sanat Atölyesi olarak yarışmaya 7 öğrencimiz ile katılım sağladık.

Öğrencilerimizden Betül KARA,Trabzon’da Kadınlar temalı resmi ile Dünya 1.liği alarak ödüllendirildi.️

Aynı temada Atölye öğrencilerimizden Gül Nihal ÇAVUŞOĞLU ve Fatih KALKIŞIM da DİPLOMA ÖDÜLÜ’nü kazanmışlardır.

Betül’ün Dünya 1.’liği ödülünü ,Gül Nihal ve Fatih’in Diploma Ödüllerini ;ve Sanat öğretmenimiz Arzu BULUT’u kalpten kutluyoruz!♥️

Öğrencilerimiz Abdullah,Beren,Mahinur,Beren ‘e katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Minik mucitlerle Akran Zorbalığını konustuk ve workshop grupları olusturarak arkadaşlık ilişkilerini geliştiren ve zorlaştıran davranış ve düşünceleri beraber keşfettik. Zorbalığın neden ve sonuçları üzerine çözüm önerileri geliştirdik..

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma etkinliğimiz kapsamında yaptığımız NUSRAT MAYIN GEMİSİ etkinliğimiz.

Mrt

TEKNOFEST 2024 / 20 PROJE BAŞVURUMUZU YAPTIK.

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali, ülkemizin millî teknoloji geliştirme süreçlerinde kritik rol oynayan kurum ve kuruluşları tarafından desteklenen, Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivalidir.

TEKNOFEST 2024Türkiye'de milli teknolojinin geliştirilmesi konusunda kritik rol oynayan ve birçok kuruluşun paydaşlığıyla düzenlenen Türkiye'nin ilk ve tek havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in 2024 durağı Adana yapılacak.