TRABZON / AKCAABAT - Akçaabat Bilim ve Sanat Merkezi

Ekm

Büyüyünce yazar olmayı düşleyen çocuklarımız için hayal iklimlerine doğru yepyeni pencereler açılıyor. Okumayı seven, yazmayı arzulayan öğrencilerimize sürprizlerle dolu bir dünyanın kapıları aralanıyor. Öykü, masal, şiir, deneme, anı, çizgi roman, bilmece ve daha pek çok renkli çalışmalarla Yaratıcı Yazarlık Atölyemizde hayata renk katıyoruz.

Ekm

Destek 1 grubumuz yaratıcılık heyecanı ve gayretleri sayesinde  ilk roket arabalarını tasarladılar.

Ekm

Yapay zeka atölyemizde öğrencilerimiz görme yetersizliği olan bireyler için üç boyutlu bardak tasarladı.

Ekm

Merkezimizde uyum haftasına düzenli katılan öğrencilerimize velileri tarafından bitirme belgeleri verilidi. Öğrenciler uyum haftasına ve merkezimize ilişkin görüşlerini aileleri ve öğretmenleriyle paylaştı.

Ekm

Yeni başlayan öğrencilerimiz için kurumumuzun birimleri ve atölyeler tanıtıldı,  uyum ve tanışma etkinlikleri yapıldı.

Merkezimizde görevine başlayan Müdürümüz Abdulvahap ALTIN'ın mesajı...